понеделник, 19 октомври 2009 г.

S.I.M.T.A


Британската тай-организация има огромен брой изпълнители,музиканти,танцьори,разказвачи и спортни шампиони!Разнообразиетона техните културие получило огромно внимание от пресата!В продължение на хиляди години е записвана история на хора,комбиниращи изкуство и физически израз по начин,който е много необикновен на запад!


Тайландското военно изкуство се е създало от необходимостта за оцеляване!В древни времена ,размахване на мечове,отровни стрели и агресия,лакти ,колена,крака и юмруци стават смъртоносни оръжия на тайландците в близка битка!
Такова насилие за да се настани в културата,Thai трябва да премине през мирното учение на Будизма!Това динамично внимание е резултат на уникалността икрасива традиция-на Muay Thai,с невероятни ритуали,музика и костюми!
Muay Thai е най бързо разрастващия се спорт в света!За да бъде оценен по психологическо значение на Muay Thai,трябва да превъзхожда чистата представа за и да го пренесе в Thai - културата и принципите на Будизма,интересуващи се иот физическото и душевно здраве!Военното изкуство е сизискани духовни вярвания,както и със строга физическа дисциплина!

Никой не е по-добре квалифициран ориентира нашето внимание на тези въпроси от Master Sken,водещия посланик на Muay Thai!Уважаван интернационалното,той започва своенно изкуство,смъртоносен ринг,смъртоносна улица/1989/ и хореография на бойни сцени в ''Батман'',както и появата му като нинджа във филма с Джак Никълсън!
Master Sken е описан в много книги и списания по целия свят и е неизменно един от водещите учители на Muay Thai!


1/Master Sken,като главен инструктор,който е един от най-известните и високо квалифицирани Masters в света!
2/издава лиценз и осигоровка за инструктори и студенти
3/S.I.M.T.A и Sitnarong-те имат в главния щаб едни от най - хубавите гимнастически салони в Европа.
4/високи стандарти на инструкторите на Muay Thai
5/курсове по всички стилове,военни изкуства в Англия и Европа и т.н

Пристигането на Master Sken в Англия,през 1977г с цел представянето на стила Muay Thai на обществото!
Master Sken е от северен Тайланд и идва от семейство на добре запознати суменията на този стил!Прогресът на Master Sken в света на състезания е легендарен и за кратко време той стана един от най-уважаваните бойци!Рекорда му е ,че никога не е падал в нокаут в нито един от професионалните си боеве и в борбата му в истинския живот,това е и целта на всеки тай-боксьор.
След пенсионирването си от полето Muay Thai,Master Sken реши да приеме предизвикателството да обучава другите.Той има диплома за физическо образувание и е приет експерт на тема хранене!
1977-пристигането на Master Sken в Англия и за кратко време новината за неговите умения се разпостира и спорта Muay Thai се установява!
Master Sken се превърна в членна британския съвет по Тай-бокс и откривател на S.I.M.T.A ,който е офисиално присъединен към съвета на профи Тай-бокса!
Вероятно най-убеждаващия факт за приноса на Master Sken за разпротранението и популяризирането на спорта Muay Thai в Англия и наследените качества на трениране,които сега са възможни и че през периода 1981-1989год., има 9 титулиряни победителя в шампионати в Англия и на световно ниво ,които са от лагера на Sitnarong!
Може да има няколко мъже,които са допринесли до такава степен за някой спорт през живота си ив случая на Master Sken е още по забележителен ,като се има впредвид че му предстои още дълъг живот!

Няма коментари:

Публикуване на коментар